Liivi valmistui vihdoin eilen. Lankoina seiskaveikan jättiraita ja Pirta. Lankaa kului yhteensä 369 g. Ihan ei synttäreille ehtinyt valmiiksi, kuten ajattelin vielä perjantaina, mutta hyvä kuitenkin että vihdoin valmistui!
400802.jpg
Liivin valmistuttua puikoille siirtyi sniikerit miehelle. Hän toivoi villasukkia, mutta kuulemma "noi tollaset pienemmätkin kelpaa, jos sukkiin menee liian kauan". :D Pitänee siis jossain välissä tehdä myös ihan oikeat villasukat.
Eilen oltiin tosiaan serkun pojan 8-vuotissynttäreillä. Ihan mukavaa oli, tosin juhlakalu poti jonkinlaista esiintymiskuumetta koko ajan, eikä ollut ollenkaan oma itsensä. Mutta kivaa oli, ja ruuat olivat loistavia. Myös serkku miehineen on vähähiilihydtaattisella ruokavaliolla, joten "karppaajillekin" löytyi evästä, ja vielä tosi hyvää sellaista!
Illalla toinen serkkuni tuli meille, katsottin euroviisut (Hyvä Hanna!!) ja pari leffaa. Serkulla oli työn alla tilaussukat. Tein ekaa kertaa eläissäni kasvisgratiinia, joka osoittautui todella maukkaaksi. Sitä voi siis tehdä jatkossakin!
Tänään aamu alkoi kävelylenkillä. Ihme sinällään. Liikuntaa pitäisi tosiaan lisätä, mutta kun ei minkäännäköinen liikuntakärpänen ole koskaan iskenyt. Onneksi kohta saa hyötyliikuntaa ihan enemmänkin, kun remontti alkaa... Sitä odotellessa linnoittaudun takaisin sohvan nurkkaan sniikerien pariin! Ihanaa sunnuntaita kaikille!