Lankahamsteroinnit on ollut käynnissä nyt reilun viikon. Alku meni hyvin ja töitä valmistui, mutta nyt loppuviikolla työt haittasivat törkeästi neulomista! Kikkailin myös vähän liikaa vauvan myssyn kanssa, eikä se nyt kyllä mitään myssyä muistuta. Ihan ohjeiden mukaisesti sen mielestäni tein, mutta missä lie mennyt vikaan. En ole vielä päättänyt puranko työn vai heitänkö sillä vain vesilintua.. Eihän sillä paljoa grammoja olisi kertynyt, mutta muutama ilta sen kanssa meni, joten hieman harmittaa. Hmph!

Valmistuneita esiteltäköön kuitenkin nyt. Miehelle tein kyynärpäänlämmittimen:
1276474.jpg
Lankana seiskaveikka (ja vähän nallea), kulutus 51g. Puikot 3,5 bambut, muistaakseni. Malli (heh) muutoin oma, sydänkuvio jostain Novitan mallista.

1276471.jpg
Vauvan sukat Woolista. Kulutus 37g, puikot 3mm bambut. Malli jostain Novitan 2006 lehdestä. Kivat olivat tehdä ja näitä teen varmaan vielä ainakin toiset.

Viime päivät on siis ollut tuo epäonnistunut pipo puikoilla, mutta taidan nyt aloittaa "kotityöksi" jotain isompaa paksummasta langasta. Teddyä on ollut virkattua villatakkia varten hyllyssä jo useamman kuukauden, joten josko siitä lähtisi liikkeelle. Tai hihatin Mambosta.

Ja kun ei lankaa saa hamstrata, niin hamstrasin sitten kankaita. :D "Tilasin" Jaanalta farkkua ja lakanakangasta. Jahka hamsterikuukauden hektisyys (:D) on takanapäin, muuntuvat nämä näillä näkymin lauku(i)ksi ja ostoskasseiksi.
1276475.jpg
Farkkua on siis kolmenlaista, lakanakankaita kahta sorttia. Kiitokset vain Jaanalle nopeasta toimituksesta!

Eilen oli suuri päivä. Kauan haaveilemamme videotykki saapui! Meillähän on siis ollut leffahuone lähes muutosta asti valmiina, vain tykki on puuttunut. Nyt pääsee nautiskelemaan elokuvista ihan kunnolla! Hieman esimakua saatiin jo eilen, kun piti tarkistaa äänien toimivuus Swat:n alkukohtauksen myötä. Näytimme varmaan tosi fiksuilta, kun molemmat istuivat futonilla leveä hymy huulilla. :D

Eilen sain myös kivan puhelun kirjekaveriltani Trinidad & Tobagosta. Näillä näkymin ensi vuonna pitäisi (kauheeta!) taas matkustaa sinne häihin. Kirjekaverini veli on menossa naimisiin. (Kesällä 2006 osallistuimme siis hänen siskonsa häihin.) Olemme alustavasti suunnitelleet kiertelevämme hieman Karibialla ennen ja jälkeen häiden, mutta siihen vaikuttaa vielä niin moni asia. Mutta haaveillahan aina saa!
Nyt kuitenkin takaisin käsitöiden (ja kotitöiden, plaah) pariin. Ihanaista viikonloppua!