Olen pitänyt pakotettua päivitystaukoa jo tovin. Otin kasan kuvia uusista kirjoistani, ja ajattelin kirjoitella sitten niistä, mutta miespä pistikin kotikoneen atomeiksi. En siis pääse muokkaamaan kuvia, enkä saa kirjoitettua "kirja-arvostelua".

Minttumaari etenee hitaasti, mutta varmasti. Mallikuvio on jo aika hyvin muistissa. Langan väri liukuu kauniisti, ja muutenkin lanka on aikast ihkua. Pitäisi vaan hommata pidemmät pyöröt. Tai sit mä en vaan osaa... :D

Remppa on edennyt vähän, lähinnä takkahuoneen katon maalailulla. Hinkkasin kyllä katon harjalla puhtaaksi, mutta en sitten pessyt sitä sen enempää. Nyt kun katossa on kolme kerrosta maalia, muistin, että huonehan on ainoa, jossa on poltettu sisällä! Tästä johtuen sellanen kiva keltainen väri tunkee maalin läpi. Plaaaaah! No, pitää vaan hommata joku himmeä valaisin, niin problem solved? ;-) Ja voihan katon aina vaihtaa, jos alkaa kunnolla ahdistamaan. Tänään pitäisi siirtyä seinien maalauksen kimppuun. Tosin voip olla, että kotiin päästyäni suorin suoraan nukkumaan. Kauhia väsy, ollut koko viikon.

Ja huomennahan ei sitten enää nukuta, koska uusi Harry Potter julkaistaan. Huomisaamuksi on jo sovittu treffit serkun kanssa, lähdemme hakemaan kirjoja paikallisesta kirjakaupasta. Sen jälkeen en sitten viikonloppuna muuta teekään!