Päivä kului rattoisasti putkitöitä tehden! Ei sentään mitään vallan ihmeellistä, vedettiin vain kph:n vessan lavuaarista poistoputki kauempana olevaan viemäriin pintavetona. Pelasin nuorempana hyvät määrät "Pipes"-peliä (leikkaa-liimaa-liitäputket), ja siitä tuntui jopa olevan apua!
Ihan ongelmitta ei maanantai kuitenkaan sujunut (onhan tänään maanantai??), sillä uskollisesti lähes 9 vuotta palvellut pesukone sanoi sopimuksensa irti. :( Ei kun uutta ostamaan. Ihan hyvän oloinen Electrolux löytyikin. Koeajanut en sitä vielä ole, mutta huomenna lienee pakko pyykätä.
Huomiseksi on myös remonttiohjelmaa tiedossa. Mies keskittyy sähkötöihin ja mä saan sitten maalata ovia. Lisäksi pitäisi pestä ikkunoita (olen tarkoituksella jättänyt muutaman pahimman remonttipölyn keskellä olevan ikkunan pesemättä) ja hieman raivata tuota rehoittamaan päässyttä nurmea.. Ihanaa lomaa siis!
Nyt kuitenkin jatkan Angelin ja minttumaarin pariin. Ehkä jo huomenna saisin kuviakin laitettua, ainakin ihanasta uudesta lattiasta! :D
Ihanaista illan jatkoa!