Ja muuttoa ajatellen käytiin tänään katsastamassa vähän Ikean tarjontaa huonekalujen suhteen. Joitain ideoita tulevaan sisustukseen jo on, mutta värimaailmat yms. ovat vielä täysin avoinna. Mehän muutetaan siis tuplasti nykyisen kokoiseen kämppään, joten nykyiset huonekalut riittävät ehkä juuri ja juuri olohuoneeseen.
Ikeassa silmää miellytti Klappsta-nojatuoli, jota suunnittelin takka/oleskeluhuoneeseemme. Todennäköisesti päädymme kuitenkin tämän tyylisiin rottinkituoleihin. Takkaseinä kun on keltaista tiiltä, niin tuo sopii varmaan paremmin tunnelmaan.
Leffahuoneeseen tulee ehdottomasti Grankulla futoni (kuvasta puuttuu patja! :D), niin kahden istuttava kuin yhdenkin istuttava. Ne toimivat myös varavuoteina. Siinäpä ne sisustussuunnitelmat sitten ovatkin! Ei puutu enää paljoa... Pieni ressi on iskemässä, kun kohta pitäisi jo oikeasti miettiä värejä, huonekalujen paikkoja sun muuta.

Käsityörintamalla haarukkapitsihuivi on valmis. Siitä tuli melko pieni, joten käyttötarkoitus on mietinnässä. Eilen sain revittyä itseni myös ompelukursille (Jeee!), ja takki eteni taas vähän. Enää napit paikoilleen ja vuorin (vuoren?) alareunan siistiminen.

Viikonloppuna sain myös salainen sukankutoja-vaihtoparini sukkatiedot, ja nyt on mallin + sopivan langan etsintä käynnissä. Ullan Laine-malli miellyttää silmää, ja voipi olla, että tuo hieman muuteltuna päätyykin puikoille. Muuten ei sitten käsityöt olekaan edenneet, vaikka pitäisi kovaa vauhtia tehdä ja vaikka mitä!