Enenn hamsterointiin paneutumista haluan esittää isot kiitokseni Jaanalle, jolta sain ihanan tunnustuksen:

Itse en pistä tätä nyt eteenpäin, mutta KIITOS JAANA!!

Ja sitten hamsterointeihin. Lankahamsterointi on nyt polkaistu käyntiin kaulaliinan muodossa. Tavoitteenani on kuluttaa kaappeihin (tai oikeammin hyllykköön) kerääntyneitä "ihku"lankoja, joita on sitten aikoinaan hommattu kerä tai kaksi. Niistähän ei mitään ihmeellistä saa aikaiseksi, joten lähdin helpoimmalla mahdollisella liikenteeseen; 24 s, reunoissa 3 s ainaoikein. Neulonta alkoi tänä aamuna n. 5:30 UFC-matsia katsellessa (Go Georges St-Pierre!!!) ja päättyi tossa joitakin tunteja sitten.

Lankana ONlinen Linie 138 Balu. Kulutus 116 g (kahdesta 50 g kerästä ihan hyvä suoritus.. :D), puikkoina 6,5 mm bambu-pyöröt.

Vielä perjantaina piti varmistella lankavaraston riittäävyyttä ja hakea Novitan paketti postista. Kotiin saapui 2 kerää Nalle Coloria ja 1 kerä Nallea (näistä tulee miehen siskonpojalle villatakki) sekä 3 kerää vaaleanpunaista Isoveljeä, jotka muotoutuvat jossain kohtaa säärystimiksi. Miehen sisko lahjoitti mulle lisäksi 10 kerää Lidlissä myytävää Sportimoa, eli eiköhän tässä yks kuukausi pärjätä. Tai ehkäpä vähän pidempikin aika. (vuosi, kaks, neljä?)

Hieman tätä lankahamsterointia häiritsee viime viikon aikana kipeytynyt olkapää. Kävin sitä näyttämässä hierojalle, mutta tilanne vain paheni siitä. Nyt on kuitenkin viikonloppu otettu muutoin rauhallisesti (vähennetty koneella hengausta, pistetty mies tekemään kaikki kotityöt normaalin 95 % sijaan jne), mutta totuus käden kunnosta selvinnee huomenna työpäivän aikana.  Toivotaan kuitenkin parasta.

Nyt lähden kuitenkin etsimään seuraavalle ihkulangalle neuleohjetta. Kunnes tapaamme jälleen!