Heinäkuun eka päivä. Mihin se ensimmäinen vuosipuolisko taas hujahti? Vastahan oli uusivuosi? Pääsiäinen? Vappu? Aika kuluu hurjaa vauhtia, ja tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi. Vaikka oikeasti olisikin tehnyt vaikka ja mitä. Orastavaa kolmenkympin kriisiä?? Kolme vuosikymmentä tulee täyteen ensi viikolla. Kääks! Pitäisikö tässä vaiheessa jo tietää, miksi haluaa isona? Ei kai... Toivottavasti ei, koska ei aiheesta ole juurikaan mitään havainnon palaa!

Mutta jos näinkin syvällisistä pohdinnoista repisi itsensä vähän hauskempiin aiheisiin. :) Eilen oltiin Somerniemen kesätorilla käymässä. Itse en kirpputoreista noin yleisesti mitenkään kauheasti perusta, mutta ihan kivaa oli. Löysin kolme vuosikertaa Suurta käsityölehteä, 1e/vuosikerta. Ei paha. Lisäksi ostin virkkuukoukun kokoa 1. Eihän sitä koukkua edes erota! Jonkinverran oli myös käsityöihmisiä. Ihmeteltiin siinä vaan, että miksei kukaan myy lankaa? Rakveren reissulla lankaa tuntui olevan vaikka kuinka monella käsityöihmisellä myynnissä mukana. Eikö täältä vaan löydy menekkiä, vaiko kiinnostusta?

Matkalla neuloin sniikereitä. Toinen alkaa olla jo hyvällä mallilla. Lisää neulonta-aikaa sain gps-laitteen ansiosta, se kun pyöritti meitä pitkin maaseutua ylimääräisen puolituntisen. :) No, perille kuitenkin löydettiin.

Jotain on valmistunutkin, nimittäin verkkokassi. Ohje on tämän vuoden kesä-Novitasta. Lankaa kului 80g ja lankana oli Novitan Suvi. (Suositeltiin tekemään muistaakseni kalalangasta, mutta koska sille on eri käyttötarkoitus suunniteltuna, käytin Suvia.) Ja kuva:
703652.jpg
Hahmottamisen helpottamiseksi sisällä pari lankakerää. Kassi on tarkoitettu kierrätykseen menevien maitotölkkien yms. säilöntään, jos ne vaikka sitä kautta saisi sinne helpommin vietyä? Ja useammin...
Aiemmin esittelemäni orkidean nuput puhkesivat kukkaan ja näyttävät nyt tältä:
703654.jpg
Ja pihallekin löytyi taas uutta kukkijaa:
703655.jpg
Joku kello tuo lienee. Kuva on vähän heikko, mutta ehkä siitä jotain tunnistaa?
Nyt lähden naatiskelemaan fifi III:n parissa. Josko se ikäkriisikin siitä väistyisi?