Viikonloppuna piti kaivaa ihan peräti ompelukone esille (eli ottaa suojus pois koneen päältä) ja ommella hetken verran. Ostin mökille Ikeasta pyykkikorin ja luulin että siinä olisi irrotettava pussukka jolla pyykkien kanto kotiin olisi ollut helppoa. Mutta toki totuus paljastui vasta mökillä, kun avasin paketin. Mutta hätähän ei toki ole tämän näköinen, kun sopivaa kangastakin löytyi kaapista. Eikun mittojen ottoon ja ompelemaan.

Alkuperäinen pussukka näytti tältä:

Ja muutama tunti hampaiden kiristelyä ja lopputulos näytti tältä:

Pääsin jopa käyttämään ensi kertaa tarranauhaa. Jee! Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen, eiköhän tuolla saa pyykit raijattua kotiin.

Ja kun olen useamman kerran mainostanut työn alla olevia sukkia kaverille, niin voinen myös kertoa niiden vihdoin valmistuneen!!

Malli on Suvi Heikkilän Onerva (ulla-extra 10). Ohjeesta poiketen en käyttänyt helmiä. Lankana Novitan Nalle, puikot 3,25 mm, kulutus 89 g. Kaveri sai sukkansa tänään ja olivat kuulemma sopivat.

Luonnossa väri on hieman tummempi.

Seuraavaksi palaan taas neulepaidan kimppuun, katsotaanko olisiko aiheeseen liittyvää päivitettävää ennen joulua. Miten niin hidas neulontatahti?