Tänään kotiutui vihdoin Novitalta 30.1. tilaamani paketti. Kilon verran lisääntyi lankasaldo. Ja lankahamstereiden neulontasaldo on vasta 803 g. Hups... No, seuraavaksi on tarkoitus käydä vähän painavamman työn kimppuun, joten ehkäpä saan tuon erotuksen vielä kurottua kiinni. Toivottavasti!

Mutta tällaisia sieltä siis tuli:
1307541.jpg
4 kerää vihreää Tenneseetä , 3 kerää keltaista ja vaaleanpunaista "Sävy" woolia ja pari kerää Roosaa Nallea. Vihreä ja keltainen lanka menevät tuleville vauvoille suunnattuihin töihin. Nalle tai wool päätyy kaverin sukiksi (halusi vaaleanpuna-valkoiset), en ole vielä päättänyt. Tuo keltainen ei ole ihan noin pirteä luonnossa.

Jotain on hamsterisarallakin kuitenkin valmistunut. Hyväntekeväisyyspipoja on valmiina kolme:
1307548.jpg
Koko 2-vuotiaan, lankoina Nalle ja wool. Ohje Moda 1/2007. Puikot taisi olla 3 tai 3,5 mm bambut. Kulutus yhteensä 105 g. Vielä yksi pipo on puikoilla, sen jälkeen siirtynen sukkiin tai ainakin vaihdan pipon mallia...

Ja tänään sain jalkaan nämä:
1307565.jpg
Ohje Moda 5/2007, lankana Garnstudion Eskimo ja Eskimo Print. Kulutus 156g. Ihanaa lankaa, joka on kuumotellut jo tovin lankahyllyssä. Ohjeen mukainen lanka olisi ollut Sandnessin Easy, mutta hyvin toimi Eskimokin. Tossut on juuri sopivan pituiset, mutta hieman liian löysät suuaukosta. En vielä tiedä, heitänkö vielä kertaalleen koneeseen. Jos löysyys alkaa hirveästi ärsyttämään, niin sitten ei liene muuta vaihtoehtoa.

Mutta nyt jatkamaan neulomista! Aurinkoista viikonjatkoa. :)