Se olis sitten hyvää joulukuuta! On viime aikoina vähän päivittäminen taas jäänyt, monestakin syystä. Mutta josko nyt saisi taas niskasta kiinni?
Olen tänään vapaalla ja osa päivästä on kulunut ompelukoneen äärellä. Sain vihdoin ommeltua yhden ostoskassin, jonka ohjetta hehkutin jo aiemmissa kirjoituksissa. Ja tältä näyttää valmis kassi:
1114574.jpg
Pahoittelen isoa kuvaa. Kuvaushetkellä sisällä on neljä 1,5 litran pulloa. Hyvin mahtuivat ja kesti kanniskella. Enää noita pitäisi tehdä kahdeksan. Neljään on kankaat leikattuna... :D

Sain myös kynsikkäät vihdoin kuvattua. Mallina tosin oli oma käsi, joten kynsikäs näyttää vähän isolta, mutta saajalleen pitäisi olla sopiva:
1114571.jpg

1114594.jpg
Lankana Jussi, puikot 3,5. Ohje oma. Ranne on n. 15 cm pitkä ja alkaa 5o, 4n joustimella joka kavennetaan ranteeseen mennessä 4o, 4n joustimeksi.

Aikoja sitten valmistui myös sukat, joita en ainakaan muista kuvanneeni aiemmin. (ei olis eka kerta kun jotain unohdan..)
1114576.jpg
Ohje Novitan syysextra, lankana seiskaveikka. Puikot tainneet olla neloset.

Lankaa on kotiutunut viime aikoina todella niukasti, pari kerää Huopasta olen ostanut, mutten juuri mitään sen ihmeempää. Mikään ei vaan oikein ole huutanut nimeä. Paitsi tämä:
1114573.jpg
Luonnossa vähän vaaleampi. "Jouduin" hakemaan äidille vähän lankaa Helsingin Menitasta ja tämä tarttui sieltä mukaan. Lupasin siitä jo miehelle sniikerit.

Nyt taidan siirtyä takaisin ompelukoneen äärelle. Iloista viikonloppua!!