Enää kaksi viikkoa lomaan... Ihanaa! Tosin hieman syö naista tieto siitä, että mies on jo lomalla (tosin sairas- sellaisella), aina lomamme alkuun asti. No, kunhan tajuaisi oikeastikin sairastaa ja levätä, eikä riehuisi rempan kanssa.

Käsitöissä on edennyt lähinnä Minttumaari. Hirveällä innolla en sitä ole paahtanut eteenpäin, mutta muutaman rivin illassa kuitenkin. Tykkään mallista, ja käyttämäni lankakin on ihanaa, mutta joku nyt taas tökkii. Sniikerien toinen kappale on jo melkein päättelyissä asti. Junnaa vaan ne viimeiset rivit ja sovitukset, koska tod. näk. tulen purkamaan sitä ensimmäistä kappaletta jonkunverran. En jaksaisi siihen lähteä, joten tämä nyt puikoilla olevakaan ei etene. Loogista, eikö?

Viikonloppuna on tiedossa (populaari)kulttuuria ihan kaksin käsin. Ensin käymme katsomassa uuden Harry Potterin, ja sieltä porhallamme katsomaan Metallicaa. Olin viime stadionkeikalla, ja vaikka Metallican tuotannosta tuttua oli vain "Metallica"-albumi, oli fiilis niin hieno, että pakko oli päästä uudelleen.

Huomenna olisi tarkoitus jatkaa remppailua, joten käsityöt eivät varmaan ihan järkyttävästi etene. Mutta katsotaan, josko edes sniikerit saisi valmiiksi!