No niin, uusi vuosi on vanhentunut jo mooonen päivän ajan. Uusi vuosi onkin alkanut melko vauhdikkaissa merkeissä. Sain 3. päivä kaksi tarjousta uudesta paikasta joista toisen hyväksyin ja aloitin hommat tämän viikon maanantaina. Uutta opeteltavaa on vaikka kuinka, mutta toistaiseksi hommat on lähteneet hyvin käyntiin. Ihanaa, että ei tarvinnut kauempaa jännittää uuden paikan suhteen!!

Uusi vuosi lähti käyntiin valokuvauksen merkeissä, kun nappasin kameran mukaan mennessämme räjäyttelemään raketteja:

Onnistuneeksi luettavia kuvia oli kymmenkunta, kun taas tuhottavia oli parisen sataa...

Jotain käsitöitäkin on valmistunut. Perinteiset sukat sukulaispojalle:

Kyseinen herra matkustaa työn merkeissä pitkin maailman meriä, joten suomisukat lämmittävät matkaa.. Lankoina Gjestalin Janne ja Novitan 7 veljestä (siniristilippu). Puikot 4mm. Lippuohje omasta päästä, muutoin perussukat. Langankulutus 150g.

Annoin kälylle joululahjaksi neulelahjakortin ja hän toivoi löysää pipoa. Malliksi valitsin Gabriella Krisztiánin Sixty Cablesin. Lankana Novitan Nalle, puikot 3,5mm ja 4mm. Lankaa kului 87 g.

Ja tänään vein kaverin tulevalle vauvalle "Garter yoke baby cardin". Takin aloitin jo viime vuoden kesälomareissulla, mutta viimeiset kiinnitys"narut" kiinnitin vasta tänä aamuna. Projekti venähti, koska mietiskelin, miten hoitaisin tuon kiinnityksen. Alkuperäisessä mallissa oli neulottu nappilista, mutta mä olen niin surkea poimimaan silmukoita, etten halunnut pilata muutoin kivannäköistä takkia räpellyksillä. Lankana Sublime Yarnsin Baby Cashmere Merino Silk dk (ihana lanka!!!) ja sitä kului 112 g. Puikot 3 mm. Muistaakseni..

Nyt puikoilla on Back to Basics-sukat omiin jalkoihin. Molemmat sukat on jo varressa menossa, joten toivottavasti ne valmistuvat pian. Tänä talvena on tarvinnut villasukkia koko ajan, joten uudet tulevat tarpeeseen.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille. :)