Työpäivän jälkeen ei hirveästi olla saatu rempassa aikaiseksi. Loman jälkeen kun töissäkin on ihan "kivasti" hommia. Mies on edistänyt kylppäriä sen minkä on voinut. Perjantaina laitetaan lattialämmityskaapelit ja lauantaina alkaa tasoitus. Itselleni on viikonloppuna vuorossa tapetin repimistä, pohjamaalausta, hiomista, tavaroiden raijausta... Nykyinen koti alkaa vähitellen tyhjenemään! Kääks! Perjantaina mies ja isäni ilmeisesti vievät yhden erän isompaa tavaraa. Pikkuroinaa ollaankin jo useampi erä kannettu, mutta jostain sitä vielä riittää. Mistähän sitä oikeen riittää?? :D

Käsitöissä työn alle on päässyt uusi yritys pompom-huivista, lankana Anttilan Minni. Ihan kivan oloinen lanka. Olin hakemassa jotain matkakäsityötä kotimatkalle, mutta ostinkin sitten vain langat, kun puikot oli niin hintavat. Varsinkin, kun kyseisen koon puikkoja on kotona "pilvin pimein". Joten langat matkasivat yksikseen käsityölehden kanssa kotiin ja pääsivät puikoille vasta seuraavana aamuna työmatkalla.

Miehellä on tänään firman kekkerit, joten mun _pitäisi_ ehtiä vähän pakkaamaan. Laatikoita on kotona aika lailla riittävästi, joten enköhän mä jotain saa kasaan. Toivotaan!

Rebekka: kiitos kommentista. Remontointi tosiaan on raskaampaa, kuin aloittaessa muistaakaan. Meillä kuitenkin on jo jonkinverran remppakokemusta, mutta aina se vaan jaksaa yllättää, millainen kaaos se sitten loppujen lopuksi onkaan. Lehdet olivat tosi kiva ylläri, vielä kun löytäisi aikaa niiden selailuun. Lisäksi kaapeista on löytynyt vanha saumuri. Pitää tarkistaa edelliseltä asukkaalta, haluaako sen vielä, vai saanko aloittaa saumuriopinnot. En ole koskaan saumuria käyttänyt.