TÄNÄÄN mä täytän 30. Pelottavaa. Aamu alkoi mutsin ja faijan vierailulla, faija vielä soitti eilen ja varmisti ovelalle peitetarinalla sirkkelin hakemisesta, että ollaan kotona. (Tulivat siis 5.50, kun lähdetään yleensä kuudelta töihin..) Sain pyyhkeitä (joita pyysinkin) ja kalevalakorun. Oikein soman, pitää etsiä siitä kuva jossain välissä. Kalevalakoru-sarjani vain kasvaa kasvamistaan, sillä appivanhemmiltakin tuli rannekoru ja korvikset.

Mieheltä sain syyslomamatkan (ei ole vielä varattu, saan itse etsiä sopivan reissun. Praha tai Budapest kiinnostaisivat..) sekä lahjakorttinipun erilaisiin kotona suoritettaviin aktiviteetteihin. <3 (ja pois pervot ajatukset, sellaisesta ei ollut kyse!! :D)

Töihin toin ekaa kertaa eläissäni kakun. Kyseessä Aleksanterin kakku, joka on mielestäni ihan megahyvää. En ole oikein täytekakkuihmisiä, joten toivottavasti tuo kelpaa näille.

Käsitöistä sen verran, että sniikerit ovat jäähyllä. Mittailuni olivat menneet pieleen, ja nyt pitäisi purkaa, mutta kon en millään viitsisi. Bussissa mittailu (=sovittaminen) on vähän hankalaa, ja kotona huutelee fifi III, niin en ole saanut edistettyä sniiker-asiaa. Fifi III on tosiaan viimeisellä kuviokierroksellaan. Jos tänään ei mene töissä myöhään, niin elättelen toiveita, että saisin sen valmiiksi jo tänään. Sitten vaan pitää keksiä paikka, missä sen pingotan!

Mutta nyt takaisin työn touhuun!