Hahaa! Jotain valmista! Wuhuu!

Back to Basics-sukista kirjoitinkin jo edellisessä postauksessa. Päättely vaan venyi ja venyi ja vasta tänään sain napattua itseäni niskasta niin pitkäksi aikaa, että sain sukat pääteltyä.

Novitan Nallea kului 112 g, puikot 3,25 mm. Tykkäsin ohjeesta, vaikka sitä jouduinkin vähän muokkaamaan matkan varrella. Sukat on vähän reilut, joten olisivatkohan kokoa 40. Mutta hyvin tuntuvat lämmittävän, tälläkin hetkellä.

Käväistiin miehen kanssa entisellä työkaverillani piipahtamassa lauantaina. Hän oli miehineen muuttanut aika äskettäin uuteen kotiin, joten tuparilahjaa piti keksiä. Pakkasin lahjapakettiin perinteisen suolan ja ruisleivän (tosin sellaiset valkosipulilla maustetut kuivatut leipäpalat saivat toimittaa ruisleivän virkaa) lisäksi pariskunnalle omat siivous/tiskirätit, jotta siivousvuorot voipi arpoa. :-)

Ohjeet on poimittu täältä. Lankana Novitan Suvi (olen todennut sen omaan makuun sopivaksi tiskiräteissä), kulutus yhteensä 41 g. Puikot 4mm.

Surkeat kuvat napattu n. 5 min ennen lähtöä, pikaisen silityksen jälkeen. :D Tykkään tästä kirjainmallista hirmusti ja niitä olisi tarkoitus tehdä useampikin, esim. joulua ajatellen. Pitäis vaan keksiä jokin vähän värikkäämpi lanka; miehen puolen suku kun on pelkkiä M-kirjaimella alkavia, niin saisivat edes jotenkin erotettua rätit toisistaan.

Toiset ne vaan hamsterikuluttaa helmikuun, itse en tänä vuonna edes harkinnut osallistumista, koska neulontatahti on nykyisin niin tuhottoman hidas. Mutta tsemppiä osallistujille!