Autopaita sai viimeisetkin jälkipistot osakseen tänään. Ihanaa! Kuvia tulee vasta myöhemmin, nyt ei jaksa kuvata + muokata kuvia. Lankaa meni 205 g ja ohjehan on Novitan, lehdestä talvi/2005.
Eilinen keilailu tosiaan kutistui leffaillaksi ja syöpöttelyksi. Tosi reippaita oltiin leffojen suhteen, 3 leffaa tuli katsottua. :D Listalla olivat TransAmerica, joka oli hieman outo, mutta teki kuitenkin hyvin selväksi, miksi Felicity Huffman siitä Golden Globen nappasi! Seuraavaksi siirryttiin englantilaisen jalkapallohuliganismin pariin elokuvassa Hooligans. Tämäkään ei ollut sieltä kevyimmästä päästä, mutta tykkäsin kovasti. Elijah Wood oli melko namu. ;-) Viimeiseksi siirryttiin sitten ihan komediaan ja leffana oli Polly tuli kuvioihin.En ole nähnyt leffaa aikoihin, ja se olikin parempi kuin muistin.
Illan aikana purin aiemman haarukkapitsikyhäelmän, ja aloitin uutta, tällä kertaa isommalla haarukalla. Tavoitteena on saada aikaiseksi kolmiohuivi Novitan ohjeella. Ohjeessa langankulutus on n. 400 g, ja mulla on lankaa huomattavasti vähemmän, mutta tämä onkin vain kokeilutyö.
Tänään painin myös hieman opinnäytetyön parissa. Sehän tuli siis takaisin, ope oli arvostellut sen vasta käsikirjoituksena. Kivaa, kun työpaikkaohjaajan ja opettajan kommentit eroavat toisistaan kuin yö ja päivä! Yritän siis keksiä siihen jonkun välimuodon, ja toivon, että se menisi läpi. En kuitenkaan ihan koko työtä viitsi muuttaa, kun se on jo töissä arvosteltu.
Sain myös itseni ulkoilemaan hetkeksi tänään. Ihanaa, kun aurinko paistaa, eikä enää ole ihan niin kylmä kuin viime viikkoina. Josko se kevät sieltä jossain vaiheessa löytäisi tiensä tänne asti?