Mihin nämä viikot oikein vilistävät?? En pysty käsittämään. Kivahan se tietty on, että viikonloppu tulee taas, mutta silti! Tänään kävin töissä hierojalla, ja jopas setä löysi mojovia kohtia. Nyt tuntuu selkä ihan kummalliselta. Ensi viikolla uudestaan, ja toivottavasti jatkossakin. Työnantaja onneksi tulee erittäin hyvin vastaan tuossa hierojassa, ja omaksi osuudeksi jää melko pieni summa.
Viikonloppuna lähdetään risteilemään kohti Tukholmaa. Olen jo joitakin askartelu- ja lankakauppoja etsiskellyt netistä, mutta pitää katsoa paikanpäällä, mihin suuntaan sitä sitten kaartaakaan.
Käsityöt eivät hirmusti ole edenneet. Liivin takakappaletta on kasassa n. 15 cm ja työmatkaneuleeksi otin "kyynärpäänlämmittimen". Joustinneuletta, ja lisäyksiä sopivissa väleissä. Mies on vilustuttanut kyynärpäänsä jossain, ja vanhoja luita kolottaa! :D
Kortteja olen vähän mietiskellyt, pitäisi tehdä yksi vauvakortti. Samoin olen surffaillut eri helmisivuilla etsiskellen sopivaa aloituspakettia. Tässä vaiheessa, kun ei vielä juuri mitään tajua helmistä tai niiden hinnoista, on surffailu vielä melko turvallista. Ei tule niin helposti ostettua kauppaa tyhjäksi.
Nettishoppailua on kuitenkin tälläkin viikolla suoritettu. En päässyt käymään Novitan tehtaanmyymälässä, joten korjasin asian ostelemalla lankoja heidän klubikaupastaan. Kauheasti ei ostelu lähtenyt lapasesta, vaan jokaiselle lankakerälle (ainakin melkein) on jo käyttötarkoitus mietittynä.
Kiitoksia muuten kommenteista, joita olette jättäneet! Rebekka, päänsärky taitaa mun tapauksessa johtua vain jumiutuneista hartioista. Joskus olen myös migreenin kourissa ollut ja se ei todellakaan ole mukavaa. Toivottavasti estolääkitys sinulla toimii.

Edit: tämän kirjoitettuani eksyin taas play.comiin ja tällä kertaa lähti ihan tilauskin. Tilasin seuraavat kirjat:

Nyt vain odotellaan niiden saapumista.. :D

Edit 2: tosi hallussa näköjään tää kirjoittelu, kun oli sit toinenkin vastaava teksti näkyvissä... *Matuni harjoittelee blogin käyttöä*