Miehellä oli joku aika sitten flunssa ja jotenkin ihmeellisesti se on nyt siirtymässä mulle. Yhtään ei jaksais sairastaa, mutta kieltämättä muutama kotipäivä houkuttelis kummasti... Meillä on vielä kasa joululahjaleffojakin katsomatta! No, jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin sairastan sitten viikonloppuna. Lovely!

Eilen käväistiin ihan vaan pikaisesti Ikeassa hakemassa jotain pientä kivaa. Tuloksena kärryt täynnä tavaraa ja huomattavasti aiottua isompi lasku. Mutta aikaa ei mennyt edes puolta tuntia! Tehokasta shoppailua, siis! Eilen pääsin (?) myös tekemään toista kertaa tänä talvena lumitöitä. Etupiha, miltä lumityöt pitää tehdä, on ihan mitättömän pieni, eli kauaa ei nokka lumitöissä tuhissut. Ahkeroinnin jälkeen haimme vielä vanhemmiltani joululahjamme: saimme isältäni kasan puita ja lahjaan kuului myös niiden pilkkominen polttopuiksi. Me kun olemme tässä asunnossa ensi kertaa päässeet nautiskelemaan takan ja leivinuunin ihanuudesta. Lahjapuut on käytettävissä vasta ensi talvena, joten mukaan lähti myös parin ikea-kassillisen verran kuivaa puuta.

Huivi eteni taas muutaman kerroksen ja kynsikkäissä nimetön-pikkurilli osio on valmis. Jotain edes... Mutta nyt jatkamaan toivoa täynnä olevaa torstaita.