Eilen se sitten valmistui, muutaman minuutin vaille 11 illalla. Minttumaari. Strategisia mittoja ei tällä haavaa ole tarjota, pingoitukseen en sitä sentään vielä saanut. Se on ihana. Ja kaunis. Miehenkin mielestä. Ja toista en varmasti tee, ainakaan yhtä ohuesta langasta. :D Kuvia yritän saada tänään, jos vain keksin pingotuspaikan.

Seuraavaksi sitten HuPon kimppuun. Anopilta lainaamissani lehdissä oli muistaakseni ainakin 1 vähän erikoisempi ohje. Vielä en ole päättänyt, teenkö itselle, vai lahjoitanko Koukkuniemeen. Kahtellaan, kahtellaan. Onneksi mies on tänään illan poissa kotoa, niin saan rauhassa kaivella lankavuoria. :D

Työmatkan Uptown boot sockit etenevät hitaasti, mutta varmasti. Ihan uudenlaisen kantapään sain tuossa opeteltua, ja samalla todettua, että mä en vaan osaa nostaa silmukoita tarpeeksi "kireästi". Kantalapun vasemmalta puolelta poimitut silmukat näet eivät ole mitään järin nättejä. Vinkkejä kireämpiin silmukoihin? En myöskään ole kovin ihastunut käyttämääni lankaan. Halkeaa hirveän helposti, ja saan sitten niiden jälkien korjailuun kulumaan aikaa ihan liiankin kanssa.

Ja sitten taas arjen aherrukseen... Mukavaa päivää!