Ja taas on lähes kuukausi vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Sinä aikana on tapahtunut ainakin yksi isompi muutos, joka on "antanut" vähän enemmän vapaa-aikaa. Viides (kuudes?) kerta toden sanoi ja työvelvoite loppui marraskuun lopussa. Nyt sitten haistellaan niitä kuuluisia "uusia tuulia" ja mietitään, että mitähän sitä sitten tekisi.

No, jotain on sentään valmistunutkin. Näitä tuntemattoman sotilaan sukkia olen mainostanut jo useammassakin postauksessa, joten here goes:

Kaikissa siis lankana Novitan 7 veljestä, puikot 4 mm. Vasemmalta lähtien lankaa kului: 152 g, 130 g ja 149 g. Koot 45 - 42 - n. 45.
Ja kun tuota lunta kerran riittää, niin hyödynnetään sitäkin kuvauksessa:


Oikeanpuoleiset ovat menossa miehelle, nuo muut menevät sotilaskotiyhdistyksen sukkakeräykseen.

Lisäksi sain VIHDOIN neulahuovutettua kuviot näihin lapasiin:

Lapaset taisin alunperin tehdä joulua 2008 ajatellen, mutta en niitä silloin kerennyt huovuttamaan. Ne jäivät sitten nurkkiin pyörimään ja sain ne vihdoin kesällä 2009 käytettyä koneen kautta ja nyt, joulukuussa 2010 ne saivat vihdoin koristeetkin pintaan. Oho, oho!

Muutoin työn alla on vähän sitä sun tätä, päällimmäisenä ehkä kuitenkin omat sukat. Vanhoista alkaa olla pohjat puhki ja kun en edelleenkään ole oppinut sukkia paikkaamaan, niin pitää tehdä uudet. :D

Ja nyt uunin pesuun. Wuppiduu!! Iloista joulunodotusta!