Liityinpä sitten minäkin salaiseen neuleystävään. Vähän jänskättää, että mitä kevät tuokaan tullessaan! Ja pitihän sitä alkaa jo vähän mietiskelemään, että mitä uudelle ystävälle hommaisi! Pitänee piipahtaa muutamassa lankakaupassa... Harmi, että Ruotsin reissu on jo ensi viikolla, sieltä olisi voinut lähettää salaisen kortin!

Muutoin päivä on kulunut lomailun merkeissä ja neuloessa. Onnistuin myös venäyttämään selkäni vuodevaatteita ravistaessa (taitolaji, selkeästi!) joten sekin on vähän toimintaa rajoittanut. Mutta eikös lomapäivän kuulukin sujua rauhallisissa merkeissä?? :D Käsitöistä kerrottakoon, että yksi myöhästynyt joululahja on nähnyt päivänvalon. Kynsikkäät siis valmistuivat ja ne toivottavasti päätyvät huomenna saajalleen. Anopin huivi on edennyt myös ihan kivasti.

Tänään kotiutui myös viime viikolla tilaamani Debbie Blissin Essential baby. Olen vasta selaillut sen läpi, mutta moni kirjan 20 neuleohjeesta on toteuttamisen arvoisia! Pitää kuvailla kirjaa huomenna, jos olisi yhtään valoisampi keli kuin tänään.

Siinä kuitenkin päivän jännimmät uutiset (heh, Matunilassa tapahtuu...), nyt takaisin telkkarin ääreen. Josko vielä saisi kolmannen leffan mahdutettua iltaan? Hyvää viikonloppua!