Tänään se alkaa. Vielä muutama tunti töitä ja sitten kirmailen kohti kesälomalaitumia. Kirmaaminen tosin taitaa tyssätä heti tuohon duunipaikan ovelle, koska ulkona tuulee ihan mielettömästi ja ovi painaa ilman tuultakin paaaaljon. Tuulella siis vielä enemmän. Muutenkin on tällainen kiva lomakeli... Joku joskus totesi tällaisesta säästä että on kuin morsian hääyönä sulhon nukahdettua liian aikaisin: kylmä ja märkä. :D

Mutta ainakin saa sitten rauhassa ja hyvällä omallatunnolla vaan istuksia sisällä leffan ja neuletyön parissa. Jos niinku jotain positiivista pitää tästä säästä kaivaa. ;-) Käsitöitä pitäisikin aloittaa vähän enemmänkin ja tietysti saattaa niitä keskenolevia päätökseen. Tällä hetkellä vaiheessa on poncho kevään sny:n lähettämästä langasta ja ostoskassi Marks&Kattensin Bianca-langasta. Käsittelyyn pitäisi ottaa villasukat työkaverille, parit kynsikkäät pitäisi tehdä ja sitten noille vauvoille, oleville ja tuleville, pitäisi kanssa tehdä vihdoin jotain. Yksi kaverikin on viime aikoina pyöristynyt "siihen malliin", että sinnekin suuntaan pitäisi varmaan jotain vauvakamaa suunnitella. Ja tietysti joululahjoja ei koskaan voi aloittaa liian aikaisin!

Nyt taidan kuitenkin keskittyä vielä hetkeksi töiden tekoon (tosin eka pitää käydä lounaalla, tietysti!) ja sitten kokeilen sitä kirmailua. Elkäähän lähtekö tuulen matkaan! :)