Pelagia haastoi viime päivinä blogistaniassa ahkerasti pyörineeseen "mitä päällä"-meemiin. Ja tällainen on päivän varustus:

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Tänään siis päällä:
- mustat nilkkasukat
- mustat alushousut
- valkoiset rintsikat
- tummanharmaat strech-farkut (eilisen shoppauksen tulosta!!)
- tummansininen t-paita
- tummanharmaa kashmir-sekoite-villatakki
- Koruina vain vihki- ja kihlasormus
- kenkinä lenkkari-wannabet

Tätä listaa kun katselee, niin Lindexin asema vaatettajanani on ainakin turvattu. Kaikki paitsi rintsikat ja kengät on sieltä... :D Tykkään heidän "lihavat on leppoisia"-mallistostaan ja Järvenpäässä kun asuttiin oli Lindex sopivasti ruokakaupan vieressä -> siellä tuli käytyä useasti. En mä ihan aina näin tummasti pukeudu, tänään vaan näyttäis olevan tummempi päivä.

Ja muuta: HuPo etenee, edelleen. Eilen jouduin useampaan otteeseen purkamaan, kun liittelin paloja ihan summamutikassa. Mutta enää 7 palaa etsii paikkaansa! Tosin viimeistely jäänee ensi viikolle, koska tänään alkaa valmistautuminen tupareiden kolmososaan mm. siivouksen merkeissä.

Edit: tehtävän anto lisätty ja samalla toteamus, että en haasta ketään, kun tämä on kuitenkin jo tovin kaikkialla kiertänyt. :)