Suurena tarkoituksenani oli osallistua syksyllä ensi kertaa jopa kahteen (!!) KAL:iin. Secret of the Stole ja Mystery waters olivat tähtäimessä. Ekat ohjeistukset sain jopa printattuakin, mutta sitten aikataulut menivät omalta kohdaltani poskelleen ja päädyin printtaamaan vasta valmiin tuotoksen ja tehdä huivit jahka kerkiän. No, onnistuin unohtamaan koko touhun kunnes eilen kävin katsastamassa huivien tilanteen. Ja valmiitahan ne jo olivat! Ja ohjeet muutettu maksullisiksi. Secret of the stolesta tulikin ihan kivannäköinen, mutta tuo Mystery waters (Mystical?) oli vähän... outo. Mutta surettaa silti tämä tällöinen häslääminen! Uuden vuoden lupauksena voisikin sitten olla osallistuminen KUNNOLLA johonkin KALiin tai kotimaiseen kimppaneulontaan. Huivilankaa kun kotona olisi ihan riittämiin. *vihelt*

Eilen ei edennyt käsityöt lähes lainkaan. Sinnikäs päänsärky ahdisteli koko työpäivän, joten kotiin päästyäni hyppäsin sängyn lämpöiseen syleilyyn. Pikku-päiväunet vähän venähtivät (syytän miestä, jolle annoin herätysvastuun! :D) ja pääsin sängystä vasta varttia vaille seitsemän. Tähän tietysti sisältyi puolen tunnin jakso "eeeeen mä halua nousta, täällä on niin lämmin! Eikä täällä oikeastaan olekaan muita kuin me peitot, tuu vaikka kattomaan!" (kyllä, aika usein lapsettaa kovasti). Kun vihdoin pääsin ylös olikin jo aika tehdä vähän kotitöitä ja niin se ilta taas livahti lähes kymmeneen. Sain kuitenkin muutaman minuutin pähkäiltyä anopin huivia ja kyllä se jonkun rivin etenikin. Hieman harmittaa, että ohjeessa on ensimmäisen 20 rivin aikana ollut jo kaksi virhettä. Ja ne ovat olleet ihan selkeitä virheitä, koska mäkin olen ne huomannut.

Ja sitten lehtivolinan pariin. Eilen kotiutui uusimmat numerot Suuresta Käsityölehdestä ja Novitasta. Suuressa käsityölehdessähän ei ollut juurikaan muuta kuin lastenvaatteita. Hirveen kiva, kun ei ole lasta itsellä eikä lähipiirillä. Myös lehdessä esitellyt design-äitiysvaatteet olivat vähintäänkin mielenkiintoisia. Käsi ylös kaikki odottavat äidit, jotka aikovat itselleen jonkun esitellyistä vaatteista tehdä? Kivaa lehdessä oli tekniikkaopetus (tosin en ehtinyt siihen vielä paneutua tarkemmin, mutta puikkoa ja koukkua siis käytetään) ja ne pari laukkua, jotka varmaankin päätyvät ensi joulun joululahjalistalle.

Novita taas tuntui jatkavan samojen mallien kierrätystä. Kuinka monella eri langalla/tavalla he vielä aikovatkaan "taikajakkunsa/boleronsa" esitellä?? Muutama kivakin juttu oli mukana, tosin en osaa vielä sormella osoittaa, mitkä malleista lähtevät ehkä toteutukseen. Mutta olivathan taas valinneet värit, joissa mallit esitellä. Vihreää joka sormelle. Itse en pidä vihreästä juurikaan joten värimaailma aiheutti lähes pahoinvointia. Pitänee kuitenkin antaa hieman pölyn laskeutua ja katsastaa lehti sitten uudestaan. Että josko sieltä kuitenkin saisi ideoita. Ihan kuin mä saisin niitä toteutettua. Aina saa kuitenkin haaveilla, eikös juu?

Tässä tämän päivän volinapakkaus. Palaamme jälleen näihin kuviin, toisiin tunnelmiin!