Viime päivät on ollut blogin suhteen erittäin hiljaista. Mitään ei ole valmistunut joten ei ole huvittanut mitään päivittääkään. Viime viikko kului tiiviisti epäonnista neulemörvelöä neuloen. Kyseessähän oli siis Novitan teddystä työn alla ollut liivi. Ohje oli alunperinkin vähän mystinen (= en vaan osaa lukea), mutta kävin kuitenkin työn kimppuun. Neule eteni ihan kiitettävästi, kun sitä viikon aikana jokaisena mahdollisena hetkenä neuloin. Vielä perjantai-iltana tilanne näytti hyvältä, kunnes koitti päättelyiden hetki. Toiseksi viimeistä langanpäätä päätellessäni ja samalla kaulusta kiinnittäessäni huomasin, että olin kiinnittänyt kauluksen kierteelle. Klo 22:30 aloin vielä irrottelemaan kaulusta, mutta sitten meni hermo. Ei pystynyt enää. Niinpä sekä neule, että puikot + muut tarvekalut lensivät sivuun ja loppuilta meni rauhaisasti ilman neuleita.

Saldokseni hamsterointiin jäi 873g sisältäen 5 (vai kuus?) hyväntekeväisyyspipoa, kaulaliina, vauvasukat, kyynärpäänlämmitin ja hihatin. Olen saldoon melko tyytyväinen, mutta harmittaa silti tuo liivi. Sen valmiiksi saattaminen olisi nostanut saldon yli kiloon ja olisin saanut edes tammikuun shoppailut kuitattua. Hmph. Nooh, better luck next time!

Lauantaina puikoille siirtyi kaverin tilaussukat Woolista. Mallina on Lyyra-sukat Ullasta. Tarkistin Novitan sivuilta sukkakoon ja siellä kerrottiin koon 38 sukanpohjan koko pituudeksi 25 cm. Jatkoin neulomista ja mallasin sukkaa jalkaani. Kunnes ihan vaan mielenkiinnosta mittasin oman jalkani (koko 39). Tulos: 23cm. Eli sukista oli kovaa vauhtia tulossa liian reilut omaankin jalkaan, saatikka sitten kaverille, jonka jalka on kokoa 37. Kivakiva. Nooh, en jaksanut tätäkään alkaa sen enempää ihmettelemään, vaan jätin neulonnat sikseen koko viikonlopuksi. Olkoot, kunnes osaavat alkaa käyttäytyä!

Pienoista neuleväsymystä on siis havaittavissa. Mieli tekisi tehdä vaikka mitä, mutta mielenkiinto ei kuitenkaan riitä ongelmien ratkaisuun. Pitäis varmaan ottaa taas vaan joku helppo pipo puikoille ja tikutella sitä menemään, että saisi käsille jotain tekemistä.

No, uusia ideoita toivottavasti syttyy miljoonia tulevan viikonlopun Taikasormet-messuilla. Siellä on tarkoitus mennä käymään lauantaina. Sain jopa puhuttua miehen mukaani, kantojuhdaksi. :D No, oikeasti tulee seuraksi, koska mukaan tulee myös äitini ja ystävättärensä, jotka ovat enemmän kuin hurahtaneita nukkekoteiluun. Itse en vielä ole sen viehkeyttä ymmärtänyt, joten saavat rouvat kierrellä nukkekoteja, kun taas itse kiertelen muita käsitöitä.