Valmistuihan se vihdoin, palahuivi siis. Eilen illalla sain viimeistelyt tehtyä ja hapsut paikoilleen ja pääsin huivilla osallistumaan HuPoon.

palahuivi_valmis.jpg

Ihan hyvin onnistui huivi mielestäni, tosin kuvassa mies venyttää sitä hieman liikaa. :D Lankana Novitan Tennesee, kulutus 460g. Ja ohjehan oli Suuresta Käsityölehdestä, numerosta 2/2004.

Muutoin sunnuntai meni rauhallisissa merkeissä. Kävin aamupäivällä äidin kanssa kävelyllä hirvestäjien keskellä. Hirvikausihan alkoi lauantaina ja metsälenkkimme osui juuri "tulilinjalle", eli hirvitornien varteen. Yksi kaadettu vasakin näkyi pellolla makaamassa. Ja kun kotimatkalla poistuimme tulilinjalta, alkoi taas pauke, joten jotain muutakin saivat ilmeisesti kaadettua.

Loppupäivä menikin tiiviisti sohvalla huivin ja Bonesin kanssa. Mies on kehittänyt itselleen syysflunssan, joten yritin saada myös häntä pidettyä sohvalla. Vaihtelevalla menestyksellä. Miehet... valitusta kyllä on kun on kipeä, mutta ettäkö sitä lepäisi ja yrittäisi sillä tavoin edesauttaa sairauden loppumista? Pyh, naisten kotkotuksia. Eli pää kolmantena jalkana pitää touhuta, vaikka se pää sitten olisikin kainalossa.

Viikonlopun aikana huoneeni eteni taas vähän. Katto on nyt maalattu kahdesti. Tänään maalaan kolmannen kerran ja sitten saadaankin taas lamppu paikoilleen. Helpottaa huomattavasti. :D Mies paikkasi lauantaina (ja vähän eilenkin) kylpyhuoneeseen johtanutta oviaukkoa. Seuraavaksi on vuorossa seinien tasoitus ja maalaus. Sitten vielä lattia paikoilleen (uudet laminaatit) ja listat, jonka jälkeen lähdetään shoppaamaan huonekaluja!! Kohta saa langat nätisti esiin! <3

Nyt kuitenkin takaisin töiden pariin. Onneksi tällä viikolla on vain 4 työpäivää, perjantaina lomailen jo.