*Haukoti*. Miten sitä voikin väsyttää pientä ihmistä? Voisiko liian lyhyillä yöunilla olla jotain tekemistä asian kanssa? Mä en vaan saa itseäni iltaisin "ajoissa" nukkumaan, ja sitten aamulla oon ihan raato. Bussissakaan en saanut torkuttua, kun kuski päätti ottaa mutkat suoriksi ja leikkiä monzan katurata-ajoja.

Eilen sain salomon-kolmion valmiiksi. Kuvia tullee jossain välissä. Olisi voinut olla ehkä vielä vähän isompi, mutta lanka loppui. Voisin siihen kehitellä vaikka hapsut jossain välissä, jos tuntuu vielä käytössä venyttyään liian pieneltä. Tänään olisi huiville ollutkin käyttöä! En yhtään katsonut lämpötilaa kotoa lähtiessäni, joten hieman tuli työmatkalla vilu. Nyt vain pitäisi keksiä joku toinen työmatkaneule. Niskasta aloitettavaa fifiä olen mietiskellyt, josko siitä olisi työmatkaviihteeksi. Kuvio on tuttu, mutta niskasta en ole vielä yhtään huivia aloittanut.

Tänään mennään lentämään pienkoneella. Isäni kaveri lennättää meitä Helsingin yllä pitääkseen lentolupakirjansa voimassa. Tarvitsee siis tietyn määrän lentotunteja vuodessa. Koskaan en ole pienkoneessa ollut, joten vähän jännittää! Veli ja serkku hoitavat kuvauspuolen, mutta yritän heiltä pummia kuvia tännekin näytettäväksi. Mutta nyt takaisin työn touhuun. Ihanaista torstaita kaikille, huomenna on onneksi perjantai! :-)