Perjantaina se vihdoin alkoi! Kylpyhuoneen laatoitus!!!! Nyt on laatat lattiassa saunan ja kuivaushuoneen osalta, ja tänään laittoivat mies ja isäni jo kph:n seinäänkin laattoja. Ja huomenna jatkuu. Tää on niin hienoa. Meille tulee kylppäri. <3 <3 <3
Itse olen viikonlopun aikana keskittynyt työhuoneeseen ja tuulikaappiin. Kaverini oli auttamassa lauantaina ja maalasi tuulikaapin kertaalleen. Tänään maalasin sen toistamiseen, ja manailin samalla, ettei mitään saumaa saada yhtä siistiä jälkeä kuin kaverini. Sniif. No, onneksi maalia tulee vielä kolmas kerros, joten on aikaa petrata. *viheltelyä* Työhuoneessa katto pääsi maalaukseen eilisen tapetin repimisurakan jälkeen (oli muuten helposti irtoavaa laatua. Onni on helposti revittävä tapetti.) Muutenkin työhuoneesta tulee "mun" projekti (tosin mies saa luvan tasoittaa seinät), kun mies keskittyy tohon kylppäriin. Katto pitää maalata vielä kertaalleen ja sitten käyn seinien kimppuun.
Äippäkin kävi tänään auttamassa, ja pesi olohuoneen ikkunat. Käärmeemme majailevat olohuoneessa (selvennettäköön, että ovat ihan terraarioissaan, eivät siis vapaana) ja äiti oli vakuuttunut toisen niistä tuijottavan häntä jatkuvasti. Todennäköisempi selitys on, että avoimesta ikkunasta tuli jotain mielenkiintoisia tuoksuja, jotka käärmettä kiinnostivat, ei niinkään murhanhimoiset ajatukset äitiäni kohtaan. Tuijottavasta käärmeestä huolimatta äiti sai ikkunat pestyä, ja nyt niistä näkee läpi! Näkymä tosin ei ole kovin viehko; ikkunat antavat takapihalle, jossa on erinäisiä kasoja rempparoinaa mitä ihmeellisimmissä muodostelmissa. Jippii... No, pihan uudistus kuuluu "Piha kuntoon 2008"-projektiin. Tosin roskat sieltä toivottavasti poistuvat edes vähän aiemmin.
Viime päivinä olen nauraa hirnunut lähes kippurassa Heli Laaksosen Sekaherelmäpuu-kirjan teksteille. Mies-raukka on jo harkinnut korvatulppien hankkimista sänkyyn. En ole pitkään aikaan lukenut kirjoja, joten tuo oli erittäin piristävä kokemus. Nyt kirja on miehellä luettavana, josko ymmärtäisi hekotteluni syyt.
Nyt kuitenkin lötköilemään sohvalle. Mukavaa tulevaa viikkoa!