Salaisten sukkien piti ehdottomasti saada oma postauksensa, joten tuplapostaillaan sitten tänään, tällä kertaa remppa-asiaa.
Tänään oli tosiaan eka lomapäivä, ja vietimme sen rempan parissa. Saimme kahdesta huoneesta revittyä tapetit pois, ja toisen vielä hiottua ja pohjamaalattuakin. Meillä kävi myös erilaisia alan ammattilaisia arvioimassa kämpän kuntoa. Kuulemma hyvässä kunnossa on, mutta työtä vaatii. Onneksi meillä on aikaa.
Kylpyhuoneen tuomio oli, että lattialaatat menevät vaihtoon, mutta että seinälaattoja ei tarvitse poistaa, vaan voimme laatoittaa niiden päälle. Myös sauna pitää purkaa, ja isäni lupasi sen hoitaa, sekä purkamisen, että rakentamisen. Ihana iskä! Saatiin myös erinäisiä teknisiä laitteita lainaan, jotka helpottavat rempan tekoa.
Huomenna mennään hakemaan laattaa, laminaattia, maaleja... Päästään pääsiäisen aikana siis ihan reippaasti eteenpäin, varsinkin kun remppa-apua on jo ilmoittautunut. Vielä kun edellinen asukas saisi pakastimen tyhjennettyä, niin saataisiin jääkaappi sen tilalle. Saisi jotain ruokaakin mukaan!
Tässä vielä makuuhuoneen "nykyinen tila" kuvaa:
494759.jpg